Σοφοκλή Βενιζέλου 8, Περιστέρι, Τ.Κ. 12131 210 5757898 info@texnikoipc.gr
Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ είναι μια διαδικασία κατά την οποία το τεχνικό μας τμήμα σε συνεργασία με το χρήστη καταλήγουν σε μια λύση ώστε ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής να καταστεί λειτουργικός.

Οι τεχνικοί μας θα :

  • Ελέγξουν τη Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (CPU), ώστε να διαγνώσουν τυχών προβλήματα ή δυσλειτουργίες και θα σας προτείνουν τη ιδανική λύση για Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή που καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Ελέγξουν τη Μητρική Πλακέτα (MOTHERBOARD), ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα αναβάθμισης της σε κάτι που θα καλύπτει τις καινούργιες σας ανάγκες.
  • Ελέγξουν το Σκληρό Δίσκο (HDD) του μηχανήματός σας ώστε να διαπιστωθεί εάν χρειάζεστε περισσότερο διαθέσιμο χώρο για τις ανάγκες σας.
  • Ενεργήσουν ομοίως για τη Μνήμη RAM και τα οπτικά μέσα αποθήκευσης - ανάγνωσης (CD-DVD/RW-BLUE RAY) ώστε να σσς παρέχουν την ιδανική Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Η Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή είναι κάτι που απαιτεί εμπειρία , γνώση και τεxνική κατάρτιση. Είναι κάτι που η εταιρία μας εγγυημένα μπορεί να σας προσφέρει.